Ook dit seizoen worden de clubkampioenschappen in twee delen verreden. Deel 1 vindt plaats in Utrecht op zondag 26 januari van 20:15 – 23:00 uur. We combineren die wedstrijd net als afgelopen jaar met de clubkampioenschappen van Softijs. In Utrecht rijden de rijders een 500 m en een 1500 m.

Deel 2 van de clubkampioenschappen worden verreden op zaterdag 8 februari van 17.30 -21.45 uur in het Triavium in Nijmegen. De rijders die ook in Utrecht hebben gereden, rijden dan een 1000 en 3000 m.

Rijders die alleen in Nijmegen meedoen rijden die avond een 500 m en een 1000 m.

Je kunt dus kiezen: vier afstanden rijden (twee in Utrecht en twee in Nijmegen) of twee afstanden rijden (alleen twee in Nijmegen). Iedereen (met of zonder licentie) kan kiezen uit twee of vier afstanden rijden!

Jeugd

De jeugd rijdt op zaterdag 8 februari van 17.30 uur tot circa 18.30 uur een het clubkampioenschap over 167 m en 500 m. Direct na de wedstrijd volgt een prijsuitreiking zodat de jeugd op tijd naar huis kan.

Klassement

Het klassement van de clubkampioenen overall wordt opgemaakt over vier afstanden.

De klassementen van de subcategorieën (jun/sen/master) worden opgemaakt over twee afstanden (500 m + 1000 m). Hierbij worden de resultaten van Utrecht en Nijmegen (500 m) gecombineerd.

 

Aanmelden voor deel 2 op zaterdag 8 februari 2020

Je kunt je aanmelden voor deel 2 van het clubkampioenschap door een mail te sturen naar wedstrijdcie@stw-site.nl met je naam en relatienummer + je te verwachten tijd op de 500 m!!. Aanmelden kan tot en met donderdag donderdag 6 februari 2020.  De rijders die in Utrecht hebben gereden zijn ook al automatisch aangemeld voor Nijmegen en hoeven zich niet nog een keer aan te melden.

Vervoer naar de wedstrijd

Er vindt geen vervoer coördinatie plaats. Indien je geen eigen vervoer hebt, probeer dan wat te combineren met andere rijders. Mocht ja na alles toch nog zonder vervoer zitten, mail dan naar wedstrijdcie@stw-site.nl en vermeld ‘vervoer’ bij het onderwerp en je gegevens en gaan we wat regelen.

 

Tot slot: maak reclame in je groep en zorg dat iedereen meedoet!!!

 

Groeten

 

Flip van Leeuwe / Jan Heeres

Clubkampioenschap

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook