Ieder jaar wordt het fietsevenement de “Jan Janssen Classic” georganiseerd door Toerclub Wageningen. Dit jaar wordt hij verreden op zaterdag 22 juni. Deze toertocht is zo populair dat de organisatie verwacht de limiet van 6000 fietsliefhebbers te kunnen bereiken! Hierdoor is het aantal vrijwilligers wat nodig is om de dag goed te laten verlopen zo groot dat ook dit jaar weer de hulp van STW is ingeschakeld.

Er worden vrijwilligers gezocht voor de zaterdagochtend tussen ongeveer 6.00 uur – 10.00 uur om te helpen met de parkeerbegeleiding. STW krijgt voor iedere vrijwilliger een uurvergoeding. Dat is een mooie aanvulling voor de clubkas 😊.

Maar bovendien is het een erg leuke happening. Het is heel bijzonder om zo vroeg in de weer te zijn tussen alle enthousiaste deelnemers. Je wordt goed voorzien van eten en drinken en het is gezellig. Moeilijk is het niet. Natuurlijk is het mogelijk om daarna zelf ook nog te starten voor een mooie toertocht op de racefiets of de MTB.

Meld je zo spoedig mogelijk aan door een bericht te sturen naar info@STW-site.nl . Minder uren helpen kan ook. Meestal werken we met twee shiften van 2 uur. Komt in grote getallen!

Met sportieve groeten,

José Koumans, secretaris

 

Fietstijdrit 11 mei

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook