Dit seizoen organiseert de Edese Ijsvereniging voor de derde keer de Kelderman Inline Cup: een vijftal inline-skate wedstrijden op de eigen combibaan in Ede. De wedstrijden zijn voor jeugdleden van 4 tot 20 jaar. Voor leden en niet-leden, voor ervaren en onervaren rijders. Dus doe gerust mee, ook als je geen lid bent van een vereniging. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen, deelname aan de Kelderman Inline Cup is gratis. Meld je hier aan.

Ook voor de (recreatieve) volwassenen worden dit jaar 4 wedstrijdjes georganiseerd. Gewoon, om eens te kijken hoe hard je nu eigenlijk gaat. Of omdat je het leuk vindt om je eens te meten met je teamgenoten. De wedstrijddata zijn gelijk aan die van de jeugd, met uitzondering van de Heideweek wedstrijd op 27 augustus. Deze is exclusief voor jeugdleden. De wedstrijden voor de volwassenen beginnen na het programma voor de jeugd om ca. 20.30 uur tot maximal 22.00 uur.  Meer informatie & de inschrijflink vind je op de aparte pagina Kelderman Masters.

Data
De Kelderman Inline Cup zijn dit jaar op 4 vrijdagavonden en 1 dinsdagavond:

  • Vrijdag 26 april 2019    
  • Vrijdag 24 mei 2019
  • Vrijdag 28 juni 2019
  • Dinsdag 27 augustus 2019 (Heideweek)
  • Vrijdag 20 september 2019 (Finale)

Uitslagen 2019

190902 Schaatsenrijden

Bestreden door de zomertijd
Leek het ijs voorgoed verdwenen
Was door dat schepsel haast bereid
Mijn stalen ijzers om te smeden
En werd zowat door 't klimaat verleid
Nooit meer te dromen over het verleden
Toen 'k als jongen jaarlijks werd verblijd:
Des winters werd nog schaats gereden.
Binnenkort, wellicht ook later is het heden
Blijf ik toch wachten op de wintertijd
En werp alle verboden dromen in de strijd
Volg mij
om tot het slagveld toe te trede

Harm Smit

Agenda

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook