Gezien het succes van vorig jaar worden de clubkampioenschappen ook dit seizoen weer op twee dagen verreden, op zondag 16 december op de Vechtsebanen in Utrecht en op zaterdag 16 februari in Triavium. De meer wedstrijdgerichte rijders rijden vier afstanden over twee dagen, de overige rijders alleen twee afstanden op de afsluitende dag in Triavium. Op de afsluitende dag in Triavium worden, vroeg in het programma, ook de pupillenkampioenschappen gehouden. Omdat op 16 februari ook nog andere toernooien worden gehouden proberen we met die datum nog te schuiven. Daarover volgt zsm meer informatie.

In welke categorie je hoort of wilt horen laten aan iedereen vrij. In Utrecht wordt een 500 m en een 1500 m verreden. In Nijmegen rijden de wedstrijdrijders een 1000 m en 3000 m en de overige rijders een 500 m en 1000 m. Over vier afstanden wordt een klassement (m/v) opgesteld waaruit de clubkampioenen naar voren komen. De overige klassementen (jun/sen/vet) worden opgemaakt over twee afstanden (500 m en 1000m). Dat gaat over alle rijders, dus daarin geen verschillende klassementen voor wedstrijdrijders en overige rijders.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link:  https://www.emandovantage.com/api/competitions/472ce0a7-3d8f-4ca1-88c1-8ed857476f26/registration/forward/competitorRegistration

Het inschrijven doe je met je relatienummer, ook als je geen licentie hebt.

De inschrijving sluit op donderdag 13 december 22:00 uur.

Starttijd en vervoer

De wedstrijd start op zondag 16 december om 17:00 uur. Zorg dat je ruim op tijd bent. Er vindt in principe geen coördinatie van vervoer naar de baan plaats. Probeer onderling wat te regelen voor wat betreft vervoer zodat we met goed gevulde auto’s naar de baan gaan. Op de site van de inschrijving kun je zien wie er allemaal meedoen en kun je onderling afspraken over vervoer maken. Mocht je helemaal geen vervoer kunnen regelen, laat het dan aan mij weten.

Van Inzell naar Cortina

Agenda

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook