STW gaat weer een kledingactie starten! Je kent ze natuurlijk, de frisse blauw gele STW jasjes, te zien op de ijsbaan of tijdens het fietsen en skeeleren. Naast deze bekende jasjes is er nu een bijpassende broek (salopette) ontwikkeld.

 

Als je de kleding (jack lange mouwen, shirte korte mouwen of salopette) deze zomer bestelt kun je er in het najaar al mee schaatsen!

 

Let op: Tevens bestaan er plannen om een wedstrijdpak en/of marathonpak in dezelfde stijl te ontwikkelen. Heb je hier interesse in, laat het ons dan weten! Bij voldoende belangstelling proberen we nog dit najaar een bestelling te plaatsen.

 

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

– Een plaatje van de kleding vind je in de bijlage, en hieronder staan de prijzen

– We organiseren binnenkort een moment om de maat van de kleding te passen, bijvoorbeeld voorafgaand aan de bos- en skeelertraining (wanneer precies hoor je nog)

– geef je bestelling door (jack lange mouwen, skeelershirt korte mouwen of salopette, met maat per kledingstuk) per mail aan: jeugd@stw-site.nl

 

De kledingactie wordt georganiseerd door de jeugdcommissie, maar is bedoeld voor zowel de jeugd als voor de volwassenen.

 

Na je bestelling ontvang je bericht over de betaling. De kleding wordt in het najaar geleverd. Let op: gezien de vrij lange levertijd moet je bestelling voor 15 augustus binnen zijn !

We weten dat het in de zomer misschien niet het eerste is waar je aan denkt, maar probeer dus toch nu te bestellen om straks te kunnen genieten van deze fijne schaatskleding.

 

Heb je nog vragen over de kledingactie, schiet ons dan even aan tijdens de training of mail ons op jeugd@stw-site.nl.

 

 

Hartelijke groeten,

 

Lindy, Leonie, Martine en José

Jeugdcommissie en Bestuur STW

 

 

Prijzen* STW kledingactie 2018:

* bij grote aantallen bestellingen kunnen de prijzen iets (ca. 1 euro) lager uitvallen

 

Jack lange mouwen:             € 59,00

 

Schaatsbroek (Salopette):    € 75,50

 

Shirt korte mouwen:              € 44,00

 

[Wedstrijd en/of marathonpak (bij voldoende belangstelling, later dit jaar): ca. € 150,00]

 

 

Goed om te weten: STW gaat zowel in het voorjaar als in het najaar (in september) een kleding en materiaalbeurs organiseren. Hier kun je kleding voor de jeugd, waar je bent uitgegroeid weer verkopen aan jongere leden. Tevens biedt de STW-site een schaatsmarkt waar je kleding digitaal kunt aanbieden (http://www.stw-site.nl/_wordpress/?page_id=482).

 

 

 

 

 

Fietstijdrit 11 mei

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook