Nu de lente definitief is doorgebroken starten de verschillende zomertrainingen: fiets (wielrennen), bos (bootcamp) en skeeleren. Onder deskundige leiding van ervaren en gediplomeerde trainers wordt gewerkt aan snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Kortom ideale trainingen om de algehele conditie op te bouwen, te handhaven en te verbeteren. De trainingen zijn ook geschikt voor degenen die (nog) geen schaatsambities koesteren maar gewoon lekker buiten willen bewegen. De jeugd, junioren en senioren sporten in verschillende groepen maar wel op gelijke tijden: ideaal voor efficiënt, gezond en gezellig sporten met het hele gezin. Wees welkom om vrijblijvend kennis te komen maken en mee te doen!

Voor meer informatie: info@stw-site.nl of José Koumans-van Diepen (secretaris) 06-23528817

Skeelertraining: wekelijks vanaf vrijdag 13 april om 18.45 uur op de skeelerbaan EIJV, Langekampweg 6, Ede
Fietstraining (wielrenfiets): wekelijks vanaf zaterdag 14 april om 14.30 uur. Start vanaf de parkeerplaats in het bos bij Scheidingslaan 1, Wageningen.
Bostraining (bootcamp): wekelijks vanaf maandag 16 april om 18.30 uur (junioren en volwassenen) en vanaf donderdag 19 april  om 18.30 uur (jeugd, junioren en volwassenen) Start vanaf de parkeerplaats in het bos bij Scheidingslaan 1, Wageningen.

  • Vrijdag 20 april geen skeelertraining ivm Keldermancup. Vervangende training op 23 april 19.30 uur
  • Koningsdag 27 april geen training

Kijk voor meer informatie hier.

Ijsseizoen 2018-2019

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook