Zoals je misschien al gehoord hebt gaan we het clubkampioenschap dit jaar wat anders vormgeven; verdeeld over twee wedstrijd dagen in Utrecht en Nijmegen. Op zondag 14 januari schaatsen de Licentiehouders van STW in Utrecht een 500 en 1.500 meter (dit deel van het CK is weer gecombineerd met Softijs).

 

Voor de Licentiehouders is dat het eerste deel van het CK. De Niet Licentiehouders en Jeugd komen op zaterdag 10 februari aan de beurt. De jeugd rijdt daar hun kampioenschap over 167 en 500 meter. Hieraan doen ook de jeugdschaatsers van Thialf mee, zij rijden hun eigen wedstrijd. De Niet licentiehouders rijden een 500 en 1.000 meter. Daarna rijden de Licentiehouders hun derde afstand, een 1.000 meter. Afsluitend hebben we voor de top van het klassement nog enkele ritten over 3.000 meter

 

  • Inschrijving voor de Licentiehouders loopt via Schaatsen.nl
  • De Niet Licentiehouders en Jeugd kunnen inschrijven via het inschrijfformulier  Inschrijfformulier

 

Ijsseizoen 2018-2019

Agenda

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook