De aanmelding voor schaatsabonnementen voor het volgende seizoen is geopend. Bestaande leden moeten onderstaand formulier uiterlijk 1 augustus 2017 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. Nieuwe leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dan nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun groep beschikbare trainingsuren.

Toelichting en aanmeldingsformulier
Voor een toelichting bij de aanvraag van de abonnementen zie http://home.kpn.nl/~wilt/STW/2017_2018/abttoel2017.pdf. De aanmelding verloopt uitsluitend via het Internet Aanvraagformulier: https://goo.gl/forms/gnbF19hmHBxKfzk22

Indeling
De beschikbare uren zijn gelijk aan vorig jaar. Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot homogene trainingsgroepen van ongeveer 15 personen.
Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.
Voor het begin van het ijsseizoen wordt via de IJskrabbels, per mail en/of STW-site bekent gemaakt op welk(e) trainingsu(u)r(en) je bent ingedeeld.

Wedstrijdlicenties moet je vanaf dit seizoen rechtstreeks aanvragen bij de KNSB. http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/
Leden van STW die willen shorttracken in Nijmegen kunnen zich vanaf 1 juli aanmelden bij de training van NSV. https://www.nijmeegseschaatsvereniging.nl/ STW organiseert zelf geen shorttracktrainingen dus je traint in een groep van NSV en betaalt het abonnement ook rechtstreeks aan NSV.

Pasje nog bruikbaar
Wie nog een pasje heeft van vorig jaar, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar (zowel voor Nijmegen, als voor Utrecht). Heb je nog geen pasje voor Nijmegen, dan kun je dat bij de kassa van Triavium laten maken voorafgaand aan je eerste training. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden zullen we zoveel mogelijk op de eerste training aan jullie uitdelen.

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders (onder voorbehoud)
Utrecht zaterdag 30 september 2017 tot 19 maart 2018.
Nijmegen maandag 25 september 2017 t/m zondag 19 maart 2018 m.u.v. de kerstvakantie.

Reacties
Met vragen kun je terecht bij ledenadministratie@stw-site.nl . Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wenst voor de komende winter geen abonnement, meldt dat dan bij mij. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

Zomertrainingen 2018

Agenda

Live op STRAVA

STW Jeugd op Facebook