Op donderdag is de bostraining om 18.30 uur (jeugd, junioren en volwassenen) Start vanaf de parkeerplaats in het bos bij Scheidingslaan 1, Wageningen. Op 17 mei aanstaande is er een open training, gratis toegankelijk voor iedereen. 

De open training is bedoeld om iedereen kennis te laten maken met de zomeractiviteiten van Schaatstrainingsgroep Wageningen. Daarom wordt je als STW lid van harte uitgenodigd om behalve jezelf ook je buren, vrienden, vriendinnen, partner en gezinsleden mee te nemen naar de STW bostraining.

 

De bostraining is een spierversterkende bootcamp training onder leiding van gediplomeerde trainers.  De training van ruim een uur in de buitenlucht is gericht op versterken van kracht, coördinatie en conditie om straks in de winter lekker fit te kunnen schaatsen. Er wordt bij deze intensieve maar gezellige groepstraining vooral gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht en natuurlijk aanwezige trainingsmaterialen. Je hebt niet veel nodig behalve goed zittende sportkleding, sportschoenen en een flesje water. De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en zijn geschikt voor jong en oud. 

 

Plaats en tijd: 

Verzamelen vanaf 18:15 u aan de Scheidingslaan (bij rotonde op de Wageningse berg) 

Start van de training: uiterlijk 18:30 u, deze duurt ruim een uur , na afloop is er een kleine attentie. 

In verband met indelen van de trainingsgroepen, graag aanmelden via accie@stw-site.nl o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer.