Op 20 mei organiseert Schaatstrainingsgroep Wageningen (STW) een open bostraining voor alle belangstellenden.

Neem  je vrienden/vriendinnen, partners, ouders, kinderen huisgenoten mee naar de bostraining om hen kennis te laten maken met STW. Meedoen aan de bostraining is inbegrepen bij het lidmaatschap van STW. Voor bestaande STW leden die zelf nooit naar de bostraining gaan is dit een uitgelezen kans om eens te ervaren wat de bostraining is.

 De “Bostraining” is al meer dan 60 jaar een begrip. Het is een intensieve bootcamptraining in de buitenlucht. De trainingen vinden plaats in het Arboretum en het bos op de Wageningse berg, de mooiste plekken van Wageningen. Het trainingsmateriaal bestaat uit de natuurlijke hindernissen, zoals trappen, hellingen, zandpaden, boomstammen en het eigen lichaamsgewicht.

 

De bostraining is geschikt voor iedereen

Behalve goede buitensportschoenen, sportkleding, en een fles water heb je verder niets nodig. Deze bootcamptraining wordt gegeven door de KNSB gediplomeerde trainers en is afgestemd op elk niveau van beginner tot wedstrijdsporter en elke leeftijd van jeugd tot senior.

 

Verbeter je C-C-C

De intensieve outdoor training is gericht op verbetering van de C-C-C: Conditie, Coördinatie en Core-stability. Meer fitheid, kracht en uithoudingsvermogen door een betere conditie. Soepel, doelgericht bewegen met minder risico op blessures met een betere coördinatie. Sterkere rug en buikspieren met een betere core-stability.

 

Aanmelden kan via accie@stw-site.nl 

 

Plaats en tijd

Verzamelen 20 mei op de Scheidingslaan 1, 6704 PA Wageningen (rotonde Wageningseberg, Gen Foulkesweg). 

Aanvang 18:15u na afloop is er voor alle deelnemers een kleine attentie