Het uur U is aangebroken voor de realisatie van onze mini-skeelerbaan en daarbij hebben wij jullie support nodig. Maandagavond 15 juli bespreekt de gemeenteraad onze plannen, hoort voor-en tegenstanders en besluiten later of ze oa de komst van de skeelerbaan financieel ondersteunen. Het gaat er dus om spannen! Wij zullen inspreken en willen jullie vragen om de publieke tribune te vullen. Komt allen! Vanaf 19.00 uur verwachten wij jullie voor het gemeentehuis.

 

Politieke Avond Maandag 15 juli ’19 van 19.30 tot 20.30 uur

Rondetafelgesprek over de consultatienotitie Skeelerbaan en Skatebaan  

 

Locatie: Raadzaal 1 Gemeentehuis aan de Markt.

 

Belanghebbenden, wij dus, mogen ons verhaal doen over de skeelerbaan en mee discussiëren.

Je hoeft je niet aan te melden om aan te schuiven op de publieke tribune, neem je skeelers en STW-muts mee!

 

Wij rekenen op een hoge opkomst van onze jeugdleden, maar ook van senioren. Op de mini-skeelerbaan kan  onze jeugd veilig skeeleren en de baan is voor STW van belang om voldoende aanwas te creëren van nieuwe jeugdleden.

 

Mocht je als burger of belanghebbende willen deelnemen aan het rondetafelgesprek, dan kan dat. Meld je dan aan voor maandag 15 juli 09.00 uur via raadsgriffie@wageningen.nl. Als organisatie zal STW deelnemen aan het gesprek met 2 leden, Robert Braam en Rudolf Barkhuijsen. Het zou mooi zijn, als er zich ook een jeugdlid aanmeldt als skeelerende Wageninger.

 

Rekenend op een grote opkomst en met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep Mini-Skeelerbaan,

 

Rudolf Barkhuijsen, Robert Braam en Peter Vlaar